Meteo

Vremea 25 martie

Cod galben, temperaturi scăzute

ANM a actualizat ieri avertizarile de vreme rea. Astfel, in acest moment si pina maine dimineata, la ora 10, avem cod galben de vint intens, 55-80 km/h, în zona montana, în nord-estul Munteniei şi pe litoral, iar in zona montana a judeţelor Caraş-Severin, Mehedinţi, Hunedoara şi Gorj, vântul va fi in continuare de cod portocaliu, cu rafale de 80…110 km/h, spulberând puternic zapada.

In consecinta, astazi, vremea ramane deosebit de rece. În regiunile vestice, sudice şi parţial în centru, cad precipitaţii slabe, pe arii restranse, in special sub forma de lapoviţã şi ninsoare, la munte ninge, iar in restul tarii sunt doar innorari trecatoare.

Vântul sufla cu 55-80 de km/h la munte, în nord-estul Munteniei şi pe litoral, iar în zona montana a judeţelor Caraş-Severin, Mehedinţi, Hunedoara şi Gorj, rafalele ating chiar 80…100 km/h. Izolat se formeaza gheţuş, sau polei. Temperaturile maxime, in aceasta dupa-amiaza, vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade. Presiunea atmosferica este in scadere, azi.

In Bucuresti, o zi deosebit de rece şi mohorata, cu o maxima o idee mai mare decat ieri, dar degeaba, pentru ca vantul sufla cu viteze de 45-50 km/h la rafala.

Sursa: RealitateaTv

Etichete
error: Content is protected !!
Close